Hoe werkt het?

TroseerLoodje

Plan van onderzoek

In een vrijblijvend en verkennend gesprek kunnen we diverse mogelijkheden voor uw plannen doornemen. Aan de hand van dit gesprek wordt een plan van onderzoek opgesteld waarin de diepgang van het advies en onderzoek worden aangegeven. Als er overeenstemming is over de te volgen methode brengen we graag vrijblijvend een offerte uit.

Bouwhistorische begeleiding

Tijdens de daadwerkelijke bouwkundige uitvoering van de werkzaamheden kunnen wij de bouwhistorische begeleiding doen.

Lezingen

Voeren we een onderzoek uit en stuiten we op interessante ontdekkingen, dan willen we die graag, na overleg met u, presenteren in een breder kader. Denk aan lezingen, publicaties en vakartikelen. Wij doen dit om kennis over bouwhistorie breed te verspreiden. Mensen kennis laten maken met de historische waarde van hun pand, oude ambachten en materialen en de geschiedenis laten leven is voor ons een belangrijk doel.

Bouwgeschiedenis is leuk om te horen, zien en voelen. Dus nemen we bij lezingen bijvoorbeeld tastbaar verleden mee; van oude stenen tot behang, houtwerk en hang en sluitwerk. Wilt u ons boeken voor een spannende, enthousiasmerende lezing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Media

Krantenartikel rondleiding Franeker

Lezing bij Tresoar Leeuwarden

Lezing Tresaor Leeuwarden
Lezing Tresaor Leeuwarden